Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Helhedsorienteret fysioterapi

Jeg finder løsningen

Med helhedsorienteret fysioterapi tager jeg udgangspunkt i 4 grundelementer, som er fundamentet for et godt og sundt liv, uanset om du er syg eller rask.

Vores kroppe og sind er meget mere plastiske og formbare, end vi hidtil har troet. Hvis vi inddrager både krop, sind, intellekt og hjerne så har vi mulighed for at påvirke alle aspekter i vores liv.

Smerter og dysfunktioner i kroppen og sygdomme er i høj grad noget vi kan påvirke. Dette bliver vi klogere på ved at kigge på det hele menneske. Vi ser på hvordan kroppens fysiologi og neuropsykologi både fungerer, virker og spiller sammen.

Stort set alle mennesker kan lære at tage ejerskab over sin egen krop. Det er med helhedsorienteret fysioterapi vi påvirker vores krop, der har indflydelse på både vores sundhed, sindstilstand og livskvalitet.

Hvad helhedsorienteret fysioterapi kan gøre for dig

Vi ved i dag at kost, søvn, pauser, bevægelse og tanker har stor betydning for vores sundhed. Den største udfordring vi har er at ændre vores ikke så gode vaner, men når vi begynder at arbejde med de 4 grundelementer, så bliver det pludseligt meget let at få de nye gode ting ind i sit liv. Det får dermed afgørende positiv betydning for vores helbred og sundhed.

Det er meget nemmere, end vi normalt går og tror. Og glæden ved at tage ejerskab og ansvar for egen krop og sundhed er ganske euforisk. Kroppen reagerer prompte med velvære og synlige tegn på et godt helbred.

Når vi tænker menneskets krop som en naturlig del af naturen, så bliver den pludseligt meget lettere at håndtere.

Vi ved i dag, at vi med bevidst tankegang, bevægelse og ro kan ændre vores kemi i kroppen og dermed påvirke vores celler og genmateriale.

Forskningen i dag viser, at der er tæt forbindelse mellem vores hjerne og vores tarm, og derfor kan vi muligvis også have en indirekte – og måske en direkte – gavnlig effekt på vores tarmbakterier og dermed immunforsvar, hvis vi arbejder bevidst med bevægelse, tanker, kost og åndedræt.

Vi har traditionelt overset, at kroppens fornemste opgave er at holde os sunde og raske, og den har, i langt større grad end vi hidtil har antaget, evnen til at selv-helbrede.

Mine behandlinger

I klinikken møder jeg mennesker med kropslige udfordringer, og det er her vejen til større sundhed og ejerskab over kroppen starter.
I mine behandlinger hjælper jeg din krop med at gå i gang med at selv-helbrede ved at aktiverer de naturlige helings-processer. Kroppen er nemlig verdensmester i selv at hele. Jeg vil kigge på hvad årsagen til dine udfordringer er, og herefter vurdere og give anbefalinger til, hvordan du kan opnå bedre balance i kroppen, så din krop kommer til at fungerer optimalt.

Uanset om du har smerter, funktionsnedsættelse,  stress eller nedsat vitalitet, så er der hjælp at hente.
Læs mere om mine forløb.

Få en lækker massage der løsner og afspænder din krop

Skab balance i dit liv

Et menneske med balance i krop og sind har bedre forudsætninger for at tackle skader, sygdom, stress og uforudsete begivenheder, end hvis ”bægeret er fyldt”. Derfor vil jeg ikke kun hjælpe dig med det konkrete problem, du kommer med her og nu, men jeg vil give dig mulighed for at skabe balancer, som kan give dig overskud, der også kan holde fremadrettet.

En lille indsats fra dig

Vores livsstil og de omstændigheder, vi lever under i dag, fremmer sjældent vores balance i krop og sind, og ofte må vi gøre en ekstra indsat for at genskabe eller vedligeholde balancen.
Løsningen for at komme tilbage til balancen er ofte ganske enkel, men det kan kræve en lille indsats af dig.
Sammen med dig vil jeg finde de sider, hvor du er i ubalance. Det er ganske nænsomt, og jeg tager altid udgangspunkt i det sted, hvor du og din krop er.

Nænsom behandling

Mine behandlinger er generel meget nænsomme, da jeg mener, at det er den bedste måde krop og sind kan komme i balance og blive genopbygget på.
Med min empati og brede menneskeforståelse, vil jeg kunne rumme og forstå dine udfordringer, og herigennem behandle, guide og støtte dig til større balance, hvad enten til det drejer sig om smerte, funktionsnedsættelse, fysiske skader, angst eller andre gener.

Tæt dialog med dig

Jeg arbejder stort set altid med og gennem mine hænder, min intuition og i tæt dialog med dig.

Book din tid her:

Kontakt os

Tlf.  51 51 73 99