Fysiovital Risskov Tlf: 8877 0252

 

Nye hold starter tirsdag den 14. september kl. 12.30 og torsdag den 16. september kl. 16.45 (2021)

Yoga er for alle

På mine yogahold skal du ikke ”se rigtig ud” i en bestemt stilling eller øvelse, for jeg ønsker ikke at ”skrue” din krop ind i en bestemt øvelse. På mine hold gør du det rigtigt, når du lytter til din kropsgrænser og lige netop det den er klar til.

Mine mange år som kropsbehandler og udøvende yogi har lært mig, at respekt og nænsomhed overfor vores krop er det allervigtigste, derfor følger jeg heller ikke et bestemt yoga system.

Sanse og helings Yoga

Min yogaundervisning er blid, og bevægelserne er naturlige og flydende. Og der er er plads til at opleve og lytte til kroppen.

Gennem nænsomhed til kroppen, kan vi få et bedre forhold til vores krop og påvirke vores sundhed og almen tilstand.

Du lærer at lytte til din krop og mærke, hvad der føles godt. Du kan selvfølgelig stadig få anvisninger til hvordan en stilling udføres, også for undgå skader. Men først og fremmest lærer du din egen krop godt at kende ved at lytte og mærke.

I mine yoga timer vil der også være fokus på åndedrættet og øvelser der fremmer kroppens naturlige helings processer. Er du nysgerrig på at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Alle uden undtagelser

Min Yoga undervisning er for ALLE – for dem, der er stive som et bræt, dem med bløde runde former, dem med slanke lemmer, høje og lave, mænd og kvinder. Jeg hører ofte at yoga bliver valgt fra hvis der er knæ-problemer, men på mine hold kan vi lave effektiv Yoga uden at belaste knæene.

Det betyder ikke noget, hvordan du ser ud – det, der betyder noget, er at du mærker. Og det kan alle lære😊

 

For at give plads til de skavanker du og andre deltager måtte have, underviser jeg kun små hold med max 6 personer.

Inden du starter, vil jeg gerne vide lidt om hvilke hensyn jeg kan tage til dig i yoga-timen. Kom lidt før din  første Yoga-time starter, så tager vi en snak.

 

 

 

Fysioterapi behandling af børn
Yoga for alle

Sådan tilmelder du dig yoga

Overfør 750 kr. (for 5 gange), 1300kr (for 10 gange) via Mobilepay 11967 (5 cifret forretningskode) eller til konto nummer 9354 – 0000198020.
Skriv en mail til info@fysiovital-risskov.dk med besked om, hvilket hold du vil tilmelde dig.

 

Hvor og hvornår

Yogatider:

tirsdag kl. 12.30 – 13.55

og

torsdag kl. 16.45-18.10

Sted:  Sundhedshuset, Ndr. Strandvej 124, Risskov

Gratis parkering

 

Book din tid her:

Kontakt os

tlf.  88 77 02 52