Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

 

Nye hold starter i uge 4 (24. og 26. januar), 2023

“Tusind tak for de skønneste yogatimer Jeg har nydt roen, nærværet, fordybelsen, de meditative tilstande At blive guidet på en indre rejse, at blive guidet i kropsscanninger, guidet i at sanse og mærke hele kroppen. At få trænet smidighed og styrke At få trænet åndedrættet. Kombinationen af de umiddelbart lette yogastillinger til de mere udfordrende Alt sammen i et behageligt stille og roligt tempo, hvor du på fineste vis guider med din faglige ekspertise Din brede erfaring i arbejdet med krop, sind og ånd mærkes også tydeligt i dine yogatimer”. Malene Skov Jensen

Yoga Risskov

På mine yogahold skal du ikke ”se rigtig ud” i en bestemt stilling eller øvelse, for jeg ønsker ikke at ”skrue” din krop ind i en bestemt øvelse. På mine hold gør du det rigtigt, når du lytter til din krops grænser og lige netop det, den er klar til.

Mine mange år som kropsbehandler og udøvende yogi har lært mig, at respekt og nænsomhed overfor vores krop er det allervigtigste. Derfor følger jeg ikke et bestemt yoga system.

Hvad er yoga godt for? 

Min yogaundervisning er blid, og bevægelserne er naturlige og flydende. Her er der plads til at opleve og lytte til kroppen.

Gennem nænsomhed til kroppen, kan vi få et bedre forhold til vores krop og påvirke vores sundhed og almen tilstand.

Du lærer at lytte til din krop og mærke, hvad der føles godt. Du kan selvfølgelig stadig få anvisninger til hvordan en stilling udføres – også for at undgå skader. Men først og fremmest lærer du din egen krop godt at kende ved at lytte og mærke.

I mine yoga timer vil der også være fokus på åndedrættet og øvelser der fremmer kroppens naturlige helings processer. Er du nysgerrig på at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Sanse og helings yoga

Min Yoga undervisning er for ALLE – for dem, der er stive som et bræt, dem med bløde runde former, dem med slanke lemmer, høje og lave, mænd og kvinder. Jeg hører ofte at yoga bliver valgt fra hvis der er knæ-problemer, men på mine hold kan vi lave effektiv yoga uden at belaste knæene.

Det betyder ikke noget, hvordan du ser ud – det, der betyder noget, er at du mærker efter. Og det kan alle lære😊

 

Jeg underviser på små hold med max 8 personer.

 

 

 

 

Fysioterapi behandling af børn
Yoga for alle

Det har givet mig en øget bevidsthed om min vejrtrækning, som jeg både kan bruge i forbindelse med min fysiske udfoldelse og når jeg slapper af. Jeg også prøvet at bruge det til smertebehandling, når jeg får ondt i lænden, og det har faktisk hjulpet.

Peter

For mig hjælper åndedræts-øvelserne til at ilte lungerne bedre og løsne slim fra bronchierne. Samtidigt har Nina en rar og rolig facon, der får mig til at slappe af føle velvære undervejs

Marianne

“Kære Nina,

Tusind tak for nogle fantastiske yogatimer , de har medvirket til ro i kroppen og ikke mindst har jeg fået mere bevægelighed i venstre arm og mindre lymfødem”.

Harriet

Sådan tilmelder du dig yoga

Den nye sæson starter i uge 4 og fortsætter frem til starten af maj.
Der vil være 12 undervisningsgange.
Ingen undervisning i Vinterferien og i uge 10.

Prisen for alle gange (12×1,5time) er 1800kr.

Tilmelding foregår ved betaling til Mobilepay 11967 (5 cifret forretningskode) eller til konto nummer 8401 – 0005435427.

Skriv en mail til info@fysiovital-risskov.dk med besked om, hvilket hold du vil tilmelde dig.
Efter 1.11, skriv til info@fysiovital-risskov.dk og spørg om der er ledige pladser, på det hold du ønsker at gå på.

 

Hvor og hvornår

Yogatider:

Tirsdag kl. 12.30 – 13.55

Tirsdag kl. 19.00 – 20.25

Torsdag kl. 17.00-18.25

Sted:  Strandvejens Sundhed,
Ndr. Strandvej 124, Risskov

Gratis parkering

 

Book din tid her:

Kontakt os

Tlf.  51 51 73 99