Fysiovital Risskov Tlf: 8877 0252

Vores værdier hos FysioVital

Patienten i centrum – Vi sætter vores patienter i fokus og anbefaler en løsning, der passer til patientens problemer – det betyder, at vi har fokus på at supplere ’vores egen’ faglighed og behandling med andre kompetencer i huset, hvis det kan hjælpe patientens problemer.

Nysgerrighed – Vi er nysgerrige på vores patienters historier, helbred og sundhed, og vi er nysgerrige efter ny viden og nye løsninger.

Helhedssyn – Vi har fokus på det hele menneske – både vores patienter og vores kolleger.

Åbenhed – Vi er åbne for, at vores patienter er komplekse mennesker med komplekse problemer. Vi er åbne for, at årsagen og løsningen til problemerne kan findes flere steder og både fysisk og psykisk.

Mod – Vi har modet til at gå forrest og være frontløbere for nye løsninger, og vi har modet til at søge svaret flere steder. Vi tør være os selv.

Venlighed – Vi er venlige og servicemindede over for hinanden og over for vores (potentielle) patienter. Vi strækker os gerne langt for at yde en ekstraordinær god service.

Positivitet – Vi har fokus på at rose hinanden og dele vores succeshistorier med hinanden. Vi stræber efter at sprede den positivitet til vores patienter.

Professionalisme – Vi er fagligt dygtige og professionelle over for hinanden og vores patienter. Vi er den naturlige autoritet over for patienten og skal leve op til den rolle i vores relation til patienten. Vi er også professionelle, når det kommer til forretningen – FysioVital er en virksomhed, som skal kunne løbe rundt.

Personlighed – Inden for rammerne af FysioVitals professionalisme bringer vi vores egen personlighed og vores egne livserfaringer i spil over for (potentielle) patienter.

Kvalitet – Vi har fokus på kvalitet og ’lækkerhed’ i vores tilbud, i vores klinikker og i vores kommunikation.

Empati – Vi lever os ind i patienternes situation og taler med dem i øjenhøjde – uanset hvem de er, og hvad deres baggrund og historie er.

Udvikling – Vi er en organisme i flow – vi søger hele tiden efter at blive bedre og udvikle os som fagpersoner og mennesker.

Overskud – Vi stræber efter at være i balance og have overskud, så vi kan navigere i nye udfordringer og pres.