Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Strandvejens Sundhed

Strandvejens Sundhed – de nye rammer for Fysiovital

Fredag d. 24. September 2021 var åbningsdagen for Strandvejens Sundhed. Her flyttede Fysiovital ind i selskab med seks andre virksomheder, som alle beskæftiger sig med sundhed på hver deres måde. Klinikkerne i huset har det til fælles at de alle har en baggrund inden for sygesikringen, og nu har valgt at gå egne veje. Sammen har de et fælles mål om at bidrage bedst muligt til folkesundheden, både på fysisk og mentalt plan.

Syv sundhedsorienterede virksomheder under samme tag

Strandvejens Sundhed består, foruden Fysiovital, af stærkt kompetente klinikker med mange års erfaring.
Her kan du møde graviditets- og barsels klinikken Barriga, zoneterapeuten Stefanie Vinther, centrum for kropsterapi og massage All Around Health og de sundhedsfaglige akupunktører fra We Clinic. Sammen med den helhedsorienterede fysioterapi du får hos Fysiovital, finder du her støtte til din sundhed og trivsel gennem hele livet.

Fra drøm til virkelighed

I flere år har det været en drøm for hjertet bag Fysiovital, Nina Holm Adseren, at lade et sundhedsfællesskab slå rødder i huset her. Hun fulgte opmærksomt med da huset blev renoveret og så snart en mulighed for at kunne leje sig ind sammen med de seks andre virksomheder. Huset befinder sig i skønne omgivelser i Risskov, tæt på stranden og med mange gode muligheder for at finde ro sammen med naturen.

Visionen for Strandvejens Sundhed

I Strandvejens Sundhed ønsker vi at være hinandens heppekor. Vi har alle store ambitioner til at give effektiv behandling, som er gavnlig og nødvendig, og dem kan vi indfri her. Her skal der være god tid og ro til at fordybe sig med det enkelte mennesker, så vi kan tilbyde de bedste løsninger til et sundt liv med glæde og frihed. Her er respekt og anerkendelse for vores kunder såvel som for vores kollegaer kernen til at skabe det positive miljø, hvor vi kan udleve vores drøm om at hjælpe andre efter med at øge deres livskvalitet.

 

 

klinikfællesskab