Risskov Tlf: 8877 0252 | Rønde Tlf: 8637 2444

Velkommen til Klinikken Rønde

receptionen klinikken Rønde

Fysioterapi i det gamle posthus

Vores mål har været at skabe et inspirerende, venligt og uhøjtideligt miljø. Klinikken Rønde findes i det ombyggede tidligere posthus.

Vi ønsker at du er i en god atmosfære og føler dig velkommen. Klinikken Rønde er ikke blot et ”behandler-hus”, men også et sted, hvor man mødes og får en snak med bekendte og naboer.

Hos os vil du blive taget imod med smil og åbenhed. Vi håber at vores positive omgangstone smitter af på dig, og vi kan være med til at give dig glæde i din hverdag.

 

5 klinikker i én

Vi har inddelt vores klinik i 5 under-klinikker:

  1. Fysioterapi klinikken
  2. Osteopati klinikken
  3. Ryg klinikken
  4. Idræts klinikken
  5. Bækken klinikken.

Vores medarbejder har speciale og interesseområder inden for de forskellige klinikker, men alle har et generelt kendskab til alle under-klinikkerne.

Vores fysioterapeuter er særdeles veluddannede og de opdaterer sig løbende via kurser, intern undervisning/supervision eller holder sig ajour gennem litteratur og den nyeste forskning.

Har du brug for behandling eller en second opinion, kan du trygt henvende dig til FysioVital i Rønde.

Vores behandlinger

Vi er et behandlerhold på ca. 9 fysioterapeuter.

Vi har hver i sær vores speciale og interesseområder, men fælles for os er, at vi har dig i fokus.

I klinikken Rønde vil du opleve at vi giver os tid og gør os umage. Vi ønsker at forstå dig som menneske og de særlige problematikker som du kommer med. Vi tror på at vi opnår de bedste og hurtigste behandlingsresultater, når vi møder det enkelte menneske med respekt og ser dig med nye øjne.

Vi arbejder ihærdigt med at finde årsag og sammenhæng, og har stor forståelse for at smerter, lidelser og skader kan være komplekse og ofte skal ses i en større sammenhæng.

 

Vi gør en forskel

For at kunne tilbyde dig den bedste behandlings form og give dig den behandlingstid som er nødvendig, arbejder FysioVital i Risskov udenfor Den offentlige Sygesikring.

Dette betyder at vi kan tilbyde behandlinger hos fysioterapeuter med specialuddannelse og specialviden som kan skræddersy et behandlingstilbud til dig, uden at skulle tage hensyn til det offentlige sygesikringssystem.

 

Træningscenter og træningssal

Målet med vores træningscenter er at du løbende har adgang til relevant og faglig hjælp når du træner.

Vi har forsøgt at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle er velkommen og føler sig velkommen til at spørge vores medarbejder til råds.

Træningsudstyret dækker behovet for langt de fleste mennesker og udover maskiner har vi vægte, squat, TRX og andet som frit må benyttes.

Dygtige fysioterapeut studerende

Om aftenen bemandes træningscenteret af dygtige fysioterapeut studerende, som også sætter en ære i at kunne yde dig den bedste service indenfor træning.

I vores træningssal tilbyder vi mange forskellige hold; lige fra fysio-crossfit og efterfødsel til seniorer og hensyntagende træning.

trænings sal i klinikken Rønde

Al træning på hold foregår med max 10 deltagere.

Virksomheder

Kunne du tænke dig at vi samarbejder med din arbejdsplads?

– så er det bestemt også en mulighed.

Vi har samarbejde med en del af de førende Virksomheder i lokalområdet og tilbuddene spænder fra Inhouse klinikker, til træning på arbejdspladsen, ergonomi/arbejdspladsindretning og sundhedstjek.

Alle arbejdspladser er forskellige og har sine egne behov og ønsker, derfor indleder vi altid et samarbejde ved at lære hinanden at kende, så vi i fællesskab kan definerer de behov og ønsker der er for din arbejdsplads.

Læs mere om mulighede for af lave en virksomhedsaftale under B2B