Risskov Tlf: 8877 0252 | Rønde Tlf: 8637 2444

Velkommen til klinikken Risskov

venteværelse klinikken Risskov

Ro og god atmosfære

Klinikken Risskov er skabt med en stemning, indretning og faglighed der ligger ud over det sædvanlige.

Når du træder ind af døren, mærker du med det samme den særlige ro og gode atmosfære.

Du vil altid blive mødt med smil. Alle vores medarbejder står klar til at yde lidt ekstra, for at du kan mærke at vi gør en forskel.

Behandlingen starter i venteværelset

Vi mener, at den gode behandling allerede starter i venteværelset. Indretning, dæmpet musik og positiv service, er meget bevidst valgt, for at give dig den bedste oplevelse.

 

Med Veri Centret som nabo

Vores placering, lige ved siden af Veri Centret, gør det let at finde parkeringsplads, når du møder til din behandling eller træning. Indkøbscentret med dagligvaretilbud gør det også muligt, at klare dine indkøb i samme omgang.

Vores behandlinger

Efter mange år som behandlere ved vi, at det er vigtigt for behandlingsresultatet, at det er dig som menneske der er centrum i behandlingen.

Vi har stor respekt for at vi som mennesker alle er forskellige, derfor vil vi, hver gang vi i klinikken møder et nyt menneske, tage nye briller på og derved undgå at vores møde bliver rutinepræget eller standardiseret.

Det betyder at du hos os i klinikken Risskov bliver mødt i øjenhøjde og med respekt – det er netop derfor vi lykkes med vores behandlinger og har gode behandlingsresultater.

 

Den rette behandling for dig

I dialogen med dig finder vi i fællesskab frem til den rigtige behandling og vi sætter en ære i at arbejde med at finde årsagen til dine smerter og gener, fremfor at symptombehandle. Efter et behandlingsforløb er vi rigtig godt tilfredse hvis du kan mærke større vitalitet og velbefindende i din krop.

Vores veluddannede fysioterapeuter har mange forskellige og rigtig gode teknikker i værktøjskassen, og vores erfaring er at vi kommer et skridt længere når vi supplerer fysioterapi, osteopati og gigalaser.

Så hvis du søger en professionel fysioterapeut er vi et godt og sikkert valg

Vi gør en forskel

For at kunne tilbyde dig den bedste behandlings form og give dig den behandlingstid som er nødvendig, arbejder FysioVital i Risskov udenfor Den offentlige Sygesikring.

Dette betyder at vi kan tilbyde behandlinger hos fysioterapeuter med specialuddannelse og specialviden som kan skræddersy et behandlingstilbud til dig, uden at skulle tage hensyn til det offentlige sygesikringssystem.

Træningssal i klinikken Risskov

Vores træningssal er ligesom klinikken, indrettet bevidst for at skabe en god og dejlig stemning.

Når du opholder dig i vores lyse træningssal, vil du opleve at du træder ind i en anden verden, hvor der emmer af fred og ro.

TRX i klinikken Risskov

Vi underviser i små hold med max 8 deltagere og hos os kan du komme lige som du er – hos os er der ingen der behøver at i føre sig smart træningstøj, men løst og praktisk tøj er en fordel.

Tilbud til virksomheder

Vi har stor erfaring i samarbejdet med virksomheder.

Ved at lytte til dig og dine kollegaers aktuelle behov og ønsker kan vi skræddersy et tilbud som passer til lige netop din arbejdsplads.

 

Inhouse klinik

Vi har fx indrettet Inhouse klinikker på arbejdspladsen, lavet ugentlige træningshold i virksomheden eller i klinikken. Vi har stået for bl.a. ergonomi og arbejdsplads indretning. Andre virksomheder har haft livsstil som fokus områder, hvor vores rolle har været at taget os af sundhedstjek og foredrag.

Under B2B kan du læse mere om virksomhedsaftaler og se nuværende og tidligere samarbejdspartnere.