Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Sund sind krop

Online forløb ved Nina Holm Adsersen

Nina adseren

Hvad giver et online forløb i Sund*Sind*Krop dig?

 

Sund*Sind*Krop er et online forløb med 9 moduler, hvor du, gennem arbejde med kroppen, det mentale og sammenhængen mellem de to, får viden og lette, konkrete redskaber til at leve et liv med mere sundhed og balance i hverdagen.

Sund*Sind*Krop vil være en personlig rejse, hvor du vil komme i kontakt med de mange ressourcer du indeholder og du vil komme til at booste dit helbred.

Du kommer hele vejen rundt om det at være et sundt, tilfreds og velfungerende menneske, som opnår de mål du sætter for dig selv.

 

“Jeg er så glad og taknemmelig, for jeg har mødt skønne Nina.

Det har sat en hel lavine i sving.

Jeg er kommet med på Sund*Krop*Sind forløb med andre skønne kvinder.

Jeg har fået meget mere selvtillid. Og fordi jeg nu prioriterer mig selv på en anden og god måde, har jeg nu frigivet et betydeligt antal kilo.

Hver dag har jeg Nina’s blide stemme i ørene, når jeg hører hendes fantastiske lyd-filer.”

 

Tina Svane

“Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg var stresset og manglede motivation.

Da jeg lærte Nina at kende ændrede mange ting sig. Hun forstod hvad jeg havde brug for og kunne med sit engagement og indlevelse hjælpe mig på vej.

Vi fik sat nogle mål sammen og hun har støttet mig i at nå dem. Nina´s fokus er det hele menneske, og gennem hende har jeg fået forståelse for, at tingene hænger sammen for at få et godt liv og sundhed. Jeg har blandt andet fået nogle åndedrætsøvelser, som jeg har enorm stor glæde af at bruge.

Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil tage de nye tanker, mål og læring videre med mig i livet.

TAK Nina ❤ “

Vesna

Ninas imødekommenhed, hjertevarme, positive menneskesyn og hendes store faglige viden og personlige erfaringer har givet mig meget stof til eftertanke. Jeg har fået troen på at kunne nå mit mål om mere energi og balance i krop og sind.

Bente, kursist