Risskov Tlf: 8877 0252 | Rønde Tlf: 8637 2444

Oversigt over personalet du kan møde hos FysioVital

Mine ønsker og visioner omkring FysioVital

af Fysioterapeut og indehaver Nina Adsersen

Fysioterapeuterne

Personalet du møder hos os, vil fortrinsvis være ansat i både i klinikken Risskov og i klinikken Rønde, hvor vi har samarbejde med Den offentlige Sygesikring.

Alle fysioterapeuter er veluddannede og har specialuddannelse eller anden overbygning til den fysioterapeutiske grunduddannelse.

fysioterapeut og rygspecialist Julia Madsen

Julia Madsen

Rygspecialist og GLA:D-instruktør

Læs om Julia

Jeg er vild med mit arbejde og går glad på arbejde hver dag for at møde mine patienter og kollegaer.

Når du kommer med en problemstilling, vil jeg betragte kroppen som en helhed. Jeg vil finde min indre detektiv frem for at finde årsagen til dine gener og smerter.

Ryg, hofte og knæ har min særlige interesse og jeg har videreuddannet mig inden for begge områder.

I min fritid går jeg på jagt og holder af at lave mad.

Som menneske er jeg glad og udadvendt, jeg er målrettet i mit arbejde, og så synes jeg at direkte kommunikation er den letteste form for kommunikation.

Camilla Hjortshøj

Fysioterapeut, Cupper

Læs om Camila

Den menneskelige kontakt er mit vigtigste omdrejningspunkt i mit arbejde.

Jeg benytter mig af et helhedsorienteret menneskesyn, og sammen med dig vurderer jeg dine samlede ressourcer, for at vi kan tilrettelægge den mest optimale behandlingsforløb for dig.

Smertelindring er min store faglige passion.

Min fritid bruger jeg sammen med mine 2 børn og min kæreste.

Jeg har altid redet på heste, men jeg elsker alle dyr og naturen.

Senest er jeg startet med at løbetræne, jeg dyrker yoga og er dedikeret vinterbader.

Martin Juel Jensen

Fysioterapeut, Klinisk vejleder, personlig træner

Læs om Martin

Jeg er en imødekommende person, som engagerer sig i netop din problemstilling.

Jeg behandler dig med mine bedste kompetencer og lægger vægt på, at du også forstår din skade og årsag, og den behandlingsform og træning som vi finder frem til.

Jeg har selv haft mange forskellige skavanker og skader grundet mit aktive liv. Erfarigen hjælper mig til bedre at sætte mig ind i din situation og de frustrationer og udfordringer det kan medføre.

I min fritid dyrker jeg crossfit, er mad-glad og opfindsom (derfor er jeg også ofte klinikkens handiman).

Thomas Christensen

Fysioterapeut, SuperSole

Læs om Thomas

Jeg har arbejdet en årrække i Århus.

Med stor glæde og forventning fortsætter jeg min karriere i FysioVital, da min kommende kone og jeg bosætter os på Djursland.

Jeg er en smilende, empatisk og imødekommende fysioterapeut og jeg ser frem til at kunne behandle, motivere og vejlede dig, så du når dine mål.

Min store interesse er kroppens bevægeapparat i samspil med, hvad vores kroppe evner. Mit motto er: ”vi skal være i vores krop hele livet”…..og derfor skal vi selvfølgelig passe godt på den og bruge den rigtigt.

Jeg er vild med idræt og har bevæget mig indenfor håndbold, fodbold, volleyball og badminton. Lige nu er det dog golf og fitness, som er min store lidenskab.

Jeg har taget diverse kurser og efteruddannelse indenfor Idræt.

Min anden store behandlingsmæssige interesse er Ryg-problematikker, også her har jeg efteruddannelse.

Hvis det viser sig relevant benytter jeg også akupunktur i mine behandlinger.

Udover Golf og Fitness bruger jeg en stor del af min fritid sammen med min kommende kone, og vi forventer, at vi i løbet af efteråret og vinteren, vil komme til at bruge en del af vores frie timer til at sætte vores nye hus i stand

Lasse Emil Munthe

Fysioterapeut, GLA:D-instruktør

Læs om Lasse

Jeg er nysgerrig og humoristisk. Det bruger jeg meget i min dagligdag som fysioterapeut. Nysgerrig på din problematik og dig som menneske, da tingene hænger sammen. Jeg arbejder meget ud fra en holistisk tilgang, da det for mig er vigtigt at finde årsagen til dit problem og få løst det hurtigst muligt. Hverdagen skal være sjov og jeg bruger meget humor til at gøre stemningen afslappet og behagelig, både i behandlingsrummet og i træningssalen.

Jeg løber meget og så vidt muligt i skoven og terrænet, hvor variationen og naturen gør det sjovt for mig. Jeg har en stor passion for løb, som især er vokset de senere år. Jeg kommer fra Aarhus og har boet der hele mit liv, men flyttede i marts 2018 til dejlige Djursland i et nybygget hus i Thorsager. Her bor jeg med min kone, som er sygeplejerske og min datter der er fra august 2017.

Jeg kan trives i rod, men er inderst inde et ordensmenneske, der godt kan lide når tingene passer i kasser. Det betyder meget for mig med en høj faglighed og vidensniveau og prioriterer at følge med i den nyeste viden og forskning.

Nicolai Pagter

Fysioterapeut

Læs om Nicolai

Nicolai brænder for at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og kommer i centrum. Han sætter sig grundigt ind i din problematik og vil tilrettelægge et behandlingsforløb, som passer netop til dig og de udfordringer, du kommer med.

Nicolai har interesse for og nysgerrighed på ”årsag og sammenhæng” ved smertetilstande. Han kan hjælpe dig til at få et indblik og en forståelse af smertens årsag, og du får dermed mulighed for selv at få kontrol og selvstyring.

Nicolai siger: ”Du kan mere, end du selv tror! Med de rette værktøjer vil du være i stand til at tage kontrol over din egen situation, hvad enten du døjer med en kronisk eller akut problematik”.

Anna Jensen

Fysioterapeut, Mindful Pilates, MediYoga

Marie Harbo

Fysioterapeut, rygspecialist

Læs om Marie

Som person er jeg meget social og elsker at have med mennesker at gøre. Derfor er mit job som fysioterapeut en stor del af den, jeg er. At kunne hjælpe andre mennesker fx over en skade, lindre smerter eller guide og motivere igennem et genoptræningsforløb er det, der driver mig.

Jeg har løbende opdateret min faglige viden og færdigheder via videreuddannelse og kurser inden for mine hovedinteresser, som er idrætsskader, ryg- og skulderproblematikker. I forhold til specialisering og videreuddannelse er jeg uddannet certificeret Mekanisk Diagnostisk Terapeut inden for McKenzie-konceptet.

I mit daglige arbejde på klinikken er jeg vant til at opdatere min viden, hvad angår nye kliniske retningslinjer samt nyeste forskning, og derved vil jeg yde den bedste service over for dig som patient. Ud over individuelle behandlinger underviser jeg i Pilates på hold 2x ugentligt.

Min fritid bruger jeg på min kæreste, datter, veninder og masser af sport, især beachvolley er min store passion.

 

 

Nina Adsersen

Fysioterapeut og Indehaver

Læs om Nina

I mere end 20år har jeg haft klinik.

Jeg har været så heldig, at jeg sideløbende også har haft mulighed for at uddanne mig til Familieterapeut og indenfor Lægemiddelindustrien.

Min erhvervserfaring og uddannelse indenfor Fysioterapi spænder bredt lige fra konsulent på børneområdet, ergonomi, indretning af Fitness centre, gynækologi til stresshåndtering, samt selvfølgelig den klassisk fysioterapi.

I mit fysioterapeutiske arbejde, har mødet med det enkelte menneske altid haft stor betydning.

At møde et nyt menneske kan for mig sammenlignes med at komme på en rejse til et nyt og ukendt land, og her gå på opdagelse og lære det ukendte lidt bedre at kende. Altid med respekt og passende ydmyghed overfor det nye og ukendte.

Når jeg har fået tilstrækkelig forståelse for det nye og ukendte land, kan den gode og effektive behandling begynde og behandlingen tilpasses hver gang til den enkelte.

Tanja Krogh-Brandt arbejder som ergoterapeut og mindfullness instruktør

Tanja Krogh-Brandt

Ergoterapeut, Mindfulness

Læs om Tanja

Jeg har taget uddannelsen i mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) fra Dansk Center For Mindfulness på Århus Universitet.

Jeg er oprindelig uddannet autoriseret ergoterapeut i 2002 og har arbejdet i sundhedsbranchen på sygehuse og i kommuner gennem de sidste 15 år.

Jeg har igennem mange år, trænet, undervist og rådgivet mennesker med vidt forskellige mentale og fysiske udfordringer, som har stået i stressede livssituationer, og har haft brug for nye redskaber og indsigter til at genvinde styrken i eget liv.

Min store passion er at videregive redskaber og strategier til at leve et liv i overensstemmelse med ens værdier.

Med fokus på selvaccept, mere glæde, indre ro, trivsel og nærvær i livet som det udfoldes her og nu.

At træne og styrke den mentale sundhed via mindfulness giver både større fysisk og psykisk velvære, samt bedre styrke til at takle udfordringer i livet.

Mit udgangspunkt har altid været at understøtte og synliggøre menneskers egne ressourcer til at genvinde muligheden for at mestre eget liv på trods af sygdom, tab og udfordringer.

Jeg er en positiv, varm, reflekterende person med en god situationsfornemmelse.

Min feedback fra mine tidligere patienter, kursister samt kollegaer er at jeg er smilende, lyttende og anerkendende, med fokus på kreative initiativer og kvalitetsbevidst.

Personligt holder jeg af at være aktiv med mine sønner og mand, med vandring, badminton, små udflugter eller det at rejse nye spændende steder hen.

Derudover dyrker jeg meditation, mindfull yoga, løb og dans i min fritid.

Susanne Rasmussen

Sekretær, Rønde

Læs om Susanne

Som person er jeg altid glad og imødekommende.

Jeg gør hver dag en stor indsats for at have overblikket og hjælpe alle godt til rette i FysioVital.

I det hele taget holder jeg meget af at være sammen med mennesker og at møde dig i klinikken.

Jeg vil gerne være ude i naturen i min fritid og meget gerne sammen med min familie og vores hunde.

Desuden slapper jeg rigtig godt af med en god Krimi.

Når der bliver serveret fisk til middag for mig, er det som at komme i den syvende himmel.

Søs Gaard Sørensen

Receptionist, Risskov & Rønde

Stina Askholm Hansen

 

Kommunikations- og markedsføringsmedarbejder

Robert Kristjanson

Instruktør

Martin Bak

Personlig træner og instruktør

Foto på vej

Rikke Hjort

 

Anne er fysioterapi studerende og instruktør

Anne Rokjær

Fys.stud. og instruktør

Sune er instruktør i FysioVital

Sune

Instruktør

Foto på vej

Louise Thomasen