Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Massage

Jeg bruger mine hænder til både at behandle dig og berolige dit nervesystem. Du vil opleve det som ro, overskud og selvforkælelse.

Du vil ligge varmt og trygt ved hjælp af tæpper og puder.

Mine erfarne hænder kan mærke hvor dine ubalancer sidder, og hvor du er anspændt/underspændt eller skadet. Med nænsomme teknikker kan jeg nå det dybeste væv.

Det hele foregår i en meget rolig atmosfære.  Under behandlingen minimerer vi vores snak til mest nødvendige snak, på den måde kan du og jeg give din krop fuld opmærksomhed.

Indimellem kan jeg finde på at bruge lidt dæmpet og behagelig baggrundsmusik.

Du kan med fordel benytte dig af massagen, både når du føler dig overbelastet, har ondt eller hvis du blot vil gøre noget godt for dig selv.

  

Dufte og æteriske olier
Mit mål med massagebehandlingen er at aktivere og afbalancere kroppens sympatiske og parasympatiske nervestem. På den måde støttes kroppens naturlige selvhelbredelse og du kan mærke at kroppen bliver stimuleret eller beroliget.

I massagebehandlingen vil den effektive stimulering af vævet og sanserne påvirke både kroppen og sindet. Til det bruger jeg blandt andet dufte og olier (Aroma-massage) til at understøtte massagebehandlingen. Jeg benytter mig af æteriske olier fra doTERRA og dufte som jeg selv blander.

Kombinationen af mine hænder og olierne får du mulighed for større afslapning og hurtigere helbredelse, da jeg kan inkludere væv, organer og sanser.

 

Berøring af kroppen

 Vores hud er vores primære sanseorgan. Huden er også vores største organ, som giver dig en anelse om, hvor vigtigt berøring er. Forskellige receptorer i huden kan ikke kun fortælle os, om det, vi rører ved, er varmt eller koldt, ru eller glat; det kan endda mærke intentionen bag berøringen. 

Huden registrerer, om den person, der giver os en massage eller behandling, er opmærksom, eller er distraheret.
Forskellige slags berøring forskellige biokemiske og hormonelle reaktioner, som har systemiske resultater. Blid berøring stimulerer for eksempel frigivelsen af ​​oxytocin (lykke hormonet), mens ubehagelig og hård berøring frigør adrenalin og kortisol (stresshormoner).

Jeg arbejde nænsomt og blidt med dine muskler, ledbånd og dybt liggende bindevæv.

 

. 

 

Få en lækker massage der løsner og afspænder din krop

Book din tid her:

Kontakt os

Tlf.  51 51 73 99