Fysiovital Risskov Tlf: 8877 0252

Massage

Jeg bruger mine hænder til både at behandle dig, og til at give dig en stund med ro og selvforkælelse.

Når du har lagt dig godt til rette på briksen, vil jeg sørge for, at du ligger behageligt og trygt ved hjælp af tæpper og puder.

Mine erfarne hænder kan mærke hvor dine ubalancer sidder, og hvor du er anspændt/underspændt eller skadet. Med nænsomme teknikker kan jeg nå det dybeste væv.

Det hele foregår i en meget rolig atmosfære.  Under behandlingen minimerer vi vores snak til mest nødvendige snak, på den måde kan du og jeg give din krop fuld opmærksomhed.

Indimellem kan jeg finde på at bruge lidt dæmpet og behagelig baggrundsmusik.

Du kan med fordel benytte dig af massagen, både når du har skader, har ondt eller hvis du blot vil gøre noget godt for dig selv.

Hvis du har en periode med stort pres eller fortravlethed, så kan massage være lindrende og give dig fornyet energi. 

  

Dufte og æteriske olier
Mit mål med massagebehandlingen er at aktivere og afbalancere kroppens sympatiske og parasympatiske nervestem. På den måde støttes kroppens naturlige selvhelbredelse og du kan mærke at kroppen bliver stimuleret eller beroliget.

I massagebehandlingen vil den effektive stimulering af vævet og sanserne påvirke både kroppen og sindet. Til det bruger jeg blandt andet dufte og olier (Aroma-massage) til at understøtte massagebehandlingen. Jeg benytter mig af æteriske olier fra doTERRA og dufte som jeg selv blander.

Kombinationen af mine hænder og olierne får du mulighed for større afslapning og hurtigere helbredelse, da jeg kan inkludere væv, organer og sanser.

Jeg arbejder blandet med:

Lavendelduft: en blomsterolie som skaber ro og giver en beroligende og afslappende tilstand i hele kroppen.

Citrongræs: kan øge mental skarphed og hjælpe med at stabilisere og afbalancere følelser, især i tider med nød og følelsesmæssige traumer.

Balance olie: en blandingsolie, der er sat sammen af rosentræ, frankincense, gran og blå rejnfan for at skabe balance og jordforbindelse. Anvendes fx ved angst og bekymringer

 

Berøring af kroppen

 Vores hud er vores primære sanseorgan. Huden er også vores største organ, som giver dig en anelse om, hvor vigtigt berøring er. Forskellige receptorer i huden kan ikke kun fortælle os, om det, vi rører ved, er varmt eller koldt, ru eller glat; det kan endda mærke intentionen bag berøringen. 

Huden registrerer, om den person, der giver os en massage eller behandling, er opmærksom, eller er distraheret.
Forskellige slags berøring forskellige biokemiske og hormonelle reaktioner, som har systemiske resultater. Blid berøring stimulerer for eksempel frigivelsen af ​​oxytocin (lykke hormonet), mens ubehagelig og hård berøring frigør adrenalin og kortisol (stresshormoner).

Som fysioterapeut, kan jeg arbejde nænsomt gennem huden til muskler, ledbånd og dybt liggende bindevæv.

 

. 

 

Få en lækker massage der løsner og afspænder din krop

Book din tid her:

Kontakt os

tlf.  88 77 02 52