Fysiovital Risskov Tlf: 8877 0252

Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi er en meget blid, men yderst dybdegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingsformen tager udgangspunkt i kroppens egen puls og bevægelser, og fysioterapeuten vil derigennem have adgang til kroppens dybere lag.

Gennem Kraniosakral terapi arbejdes der med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, og behandlingen har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet.

Hvad kan du få ud af Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi kan med fordel benyttes, hvis du har spændinger, søvnbesvær, angst, er i choktilstand eller har været udsat for traume, føler stress eller er lettere depressiv.

Blot én behandling kan ofte gøre en afgørende forskel, men hvis der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må du indstille dig på at skulle have flere behandlinger. Du kan generelt forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Behandling af børn og unge

Børn er ofte meget modtagelige for Kranio Sakral Terapi, og der kan opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Hos de lidt større børn/teenager kan Kranio Sakral Terapi med fordel anvendes hvis der trivselsproblemer, mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, stress mm.

Jeg oplever ofte at børn falder i søvn under behandlingen-hvilket absolut fremmer effekten. 

Hvis du mener at dit barn/den unge kan have glæde af Kranio Sakral Terapi, vil jeg bede dig om at forberede barnet og få accept til at modtage behandlingen, et alternativ kan være, at vi i fællesskab bruger den første konsultation til en forventningsafstemning.

Som forældre er du velkommen i den indledende del af behandlingen, men herefter vil jeg gerne have mulighed for fuld fokus på behandlingen, og du bedes derfor opholde dig venteværelset. 

Bivirkninger?

Der er ingen bivirkninger efter Kranio Sakral Terapi, men det er ganske almindeligt at opleve opstemthed og lethed eller træthed. For at du får det bedste resultat af behandlingen anbefaler jeg, at du drikker rigeligt med vand og at du har mulighed for at hvile dig efter behandlingen.

Jeg har oplevet at give behandling til mennesker med piske-smæld, som efterfølgende har sovet i 24 timer, for herefter at vågne op uden smerter.

FysioVital Rønde

Pr. 1 juli 2019 er FysioVital Rønde overtaget af Protreatment.

Klik her for at komme til Protreatment Røndes hjemmeside.

Spørg klinikken i Risskov

Ring:  8877 0252

Book direkte hos din

fysioterapeut