Risskov Tlf: 8877 0252 | Rønde Tlf: 8637 2444

Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi er en meget blid, men yderst dybdegående behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Behandlingsformen tager udgangspunkt i kroppens egen puls og bevægelser, og fysioterapeuten vil derigennem have adgang til kroppens dybere lag.

Gennem Kraniosakral terapi arbejdes der med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, og behandlingen har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet.

Hvad kan behandles?

Kraniosakral terapi kan med fordel benyttes ved:

  • Spændinger
  • Søvnbesvær
  • Angst
  • Choktilstande
  • Traumer
  • Stress
  • Lettere depressioner

Én behandling kan ofte gøre en afgørende forskel, men når der er tale om længerevarende og kroniske problemstillinger, må der påregnes flere behandlinger.

Du kan forvente at mærke en positiv forandring inden for de første 3 behandlinger.

Kranio sakral terapi også effektiv behandling for børn og babyer

Behandling af børn og unge

Børn er oftest meget modtagelige for Kraniosakral terapi, og der kan opnås gode resultater med relativt få behandlinger.

 

Børn kan behandles, fra de er få timer gamle, når de for eksempel har uro i kroppen, vanskeligt ved at sutte, sove eller har kolik.

Hos de lidt større børn kan terapien med fordel anvendes, hvis der er trivselsproblemer, mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, stress mm.

Du kan opleve stor træthed efter en behandling. Der kan forekomme forbigående smerter de første dage efter en behandling.

Det forekommer ofte, at behandlingen kan udløse en opstemthed og en følelse af lethed.

Pr. 1 juli 2019 er FysioVital Rønde overtaget af Protreatment

Klik her for at komme til Protreatment Røndes hjemmeside.

Læs mere

Spørg klinikken i Risskov

Ring:  8877 0252

Send mail

Book direkte hos din

fysioterapeut

Book online