Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Du kan ikke længere modtage behandlinger med Giga laser i

FysioVital. I stedet henvises til BioKlinik, Stenbjergvej 9 C, 8752 Østbirk.

 

Om Giga laseren:

Se her hvordan laserlys fra en giga laser kan hjælpe din krop og din sundhed

Lys er en vigtig forudsætning for at kroppens celler kan arbejde optimalt.

Giga laser behandlingerne forgår helt uden smerte og uden at påføre skade på vævet.

Gennem giga laser kan du få tilført koncentreret og uskadeligt lys. Hvis du kommer med en akut skade fx en forstuvet fod, kan du se og mærke effekten efter blot én behandling. Da giga laser er universel, benyttes den også til fertilitetsbehandling, hudproblemer, kroniske smerter og til at forhale fx en knæoperation.

Cold laser

Giga laseren, som også kaldes ”Cold laser”, er en af de mest avancerede terapeutiske lasere i verden, og hjælper på både akutte og kroniske skader i kroppen. Fordelen ved gigalaseren er, at den indeholder 36 kraftige lasere, og dermed kan dække store dele af kroppen. Laseren tilfører kroppen en stor mængde energi via lys og speeder processerne i cellerne op.

Fysioterapi behandling af børn

 

Få boostet dine celler

Når det koncentrerede laserlys tilføres kroppen, vil energiniveauet i cellerne blive ”boostet”. Derved fremmes kroppens egen processer, og hastigheden for helingsprocesserne øges med 30%. Der sker også en øget vævsgennemstrømning, som fx har betydning i forbindelse med fertilitetsbehandling.

Eksempler

Vi har med rigtig god effekt behandlet elite-idrætsudøvere indenfor håndbold, fodbold og golf. Det har især været akutte skader som er blevet behandlet, for at sportsudøveren hurtig kunne blive klar til at komme på banen igen.

Modic-forandringer

Det kan du se mere om her:

Gigalaser: Modic-forandringer

 

Giga Laser mod bakterier, svamp og virus

Af de seks programmer Giga laseren, indeholder de tre det blå UV lys, som har den særlige egenskab at kunne dræbe bakterier og vira.

Læse mere her:

https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/photob.2020.4901

https://www.powermediclasers.com/da/laserterapi/viden-om-laser/136-laserterapi-suppleret-med-rodt-og-blat-lys

Med Laserlys kan vi øge den hastighed og tid, kroppen bruger på at helbrede de traumer og sygdomme, den bliver udsat for.

Det som laserlyset gør, er ganske simpelt

Det drejer som om energi. Kroppens omkring 100 milliarder celler bruger hvert sekund energi for at vedligeholde den livsvigtige produktion af blod, immunopbyggende celler, hormoner, diverse væsker til mave, tarm, samt 1000 andre ting, samt energi til at vedligeholde de daglige reparationer og fornyelser af vores mange celler.
Det kræver meget energi, og den produceres inde i hver enkelt celle. For at cellerne kan arbejde optimalt skal de have tilført nærig i form af vand, ilt, god kost, have hvile og lys.
Energien i cellen produceres af små energi-enheder.  Alle celler har mellem 1000 og 2000 energi-enheder, som kaldes mitokondrier.

https://www.powermediclasers.com/da/laserterapi/viden-om-laser/106-laserterapi-styrker-produktion-af-atp

Cellernes arbejde

Hvert mitokondrie producerer konstant stoffet ATP, som er nødvendig for cellerne, ligesom din bil har brug for benzin.
Ved sygdom, skader eller stress kan mitokondrierne miste evnen til at producere ATP, og cellerne mister dermed deres ydeevne. Det kan sammenlignes med at batteriet i din bil er fladt eller i værste fald tomt. Det er alvorligt da alle vores celler bliver påvirket, når et område ikke fungerer. Hvis bilen ikke starter, mister du hele dens funktion.

Oplad dine celler

Når det drejer sig om din krop, er der kun én løsning: At oplade cellerne. Her kommer så den revolution, som faktisk har været kendt siden slutningen af 1960erne, men først rigtig er blevet benyttet de sidste 10 år inden for helse.
Ved utallige forsøg er det nu bevist, at rødt laserlys (600-1000nm (nanometer)) øger cellernes funktionshastighed/helbredelseshastigheden med 30% – den enkelte celle klarer sine opgaver hurtigere, eller sagt med andre ord: en “gammel” celle fungerer som en “yngre”.

Forskningen bag
H. Albert (Fys, PhD og forsker) har udført et af de mange forsøg, som gik ud på at se, hvordan knoglevæv genopbyggede og helede sig efter frakturer.

Forsøget blev foretaget på kaniner, hvis skinneben man systematisk brækkede. Man lod herefter en gruppe af kaninerne helbrede naturligt, og den anden gruppe ved hjælp af tilføring af ekstra energi i form af 808nm laserlys.
Resultatet på den førnævnte 30% hurtigere helbredelse blev ikke kun bekræftet. Idet man gentog frakturen på begge kanin-grupper, viste det sig også, at knoglecellernes reparation af knoglevævet blev betydeligt stærkere!

Hvorfor vælge Giga laser?

Hvordan kan mitokondrier få energi fra noget så simpelt som en lyskilde på 808nm? Og hvorfor bruger kroppen ikke denne energikilde i al almindelighed, da det nu viser sig, at solen har denne frekvens blandt alle sine mange forskellige stråler?
For milliarder af år siden, da “ur-suppen” dannede de første tocellede organismer, havde disse organismer også mitokondrier, og de producerede ATP kun ved hjælp af sollys. Den evne har mitokondrierne aldrig glemt. De reagerer nemlig stadig på “sollys”, når de bliver eksponeret. Det er derfor rødt laserlys virker i dag, og det fantastiske er, at vi kan beskyde alle steder i kroppen – selv langt inde i kroppens mørke.
Det er faktisk allerede i vores hud, at disse stråler bliver brudt og taber energi, så vores forholdsvis store krop har “aldrig” brugt den vej til at producere ATP i cellerne dybere inde. Men som sagt viser det sig, at mitokondrierne aldrig har glemt dette.

En almindelig laser-pen er på mellem 50 og 200mW (milliwatt). Den nye laser-kanon med navnet Gigalaser er på ikke mindre end 18000 mW.

 

Hvad virker Gigalaseren på:

Da laseren arbejde på celleniveau er dens virkning universal, og den har dermed effekt på rigtig mange tilstande. Her nævnes blot nogle enkelte områder:

  • Gigtsmerter, leddegigt, slidgigt, artrose
  • Inflammation
  • Overbelastningsskader
  • Eksem
  • Sår heling
  • Akutte skader som slag, stød eller spark
  • Hævelse, muskelsmerter og ledsmerter
  • Modic-forandringer
  • Underlivssmerter
  • Fertilitetsbehandling

Gener og bivirkninger

Ved gigalaser-behandling er der ingen gener eller bivirkninger, og modsat fx schokwave behandlinger, forekommer der ingen vævsskade ved behandling med gigalaser.

Behandlinger og forløb

Overordnet anbefaler vi, at du får behandling 3 dage i træk, så kommer kroppen rigtig godt i gang med selv-helingen. Efter behov, skade og varighed, kan du herefter forvente behandlinger 1 til 2 gange om ugen.

Book din tid her:

Kontakt os

Tlf.  51 51 73 99