Fysiovital Risskov Tlf: 8877 0252

Åndedrættet

Krop og Sind, to sider af samme sag – broen der forbinder, er dit åndedræt.

Kroppen og mennesket er en levende helhed.

Følelser er direkte knyttet til åndedrættet. Når følelserne er forstyrret, så er åndedrættet også påvirket- og vise versa.

Muskulaturen og åndedrættet er gensidig forbundet til hinanden. Derfor har kvaliteten af vores åndedræt stor betydning for vores livskvalitet og generelle vitalitet. Et menneske, der er i chok, er stivnet i sine bevægelser, og omgivelserne kan opleve det, som om vedkommende er gået i stå (i både krop og sind).

 

Fysioterapi behandling af børn

Krop og sind er forbundet

Alt hvad vi oplever på godt og ondt, udløser kemiske reaktioner i hjernen. Den reaktion som bliver sat i gang, vil påvirke andre steder og dele af kroppen – derfor er kroppen og sindet forbundet i uendelighed.

Jeg plejer at beskrive det billedet på denne måde: har du været udsat for en ikke god oplevelse sætter den sig ofte som en spænding i kroppens celler, dette kan blive et sted der mangler ilt. Når cellerne ikke kan optage tilstrækkelig med ilt, så er kimen til nedsat livskvalitet blevet sået.

Kom i balance i dit sind

Ved at arbejde med dit åndedræt kan du bl.a løsne spændinger, reducere smerte og komme i balance i dit sind.

Du kan ikke sammenligne, det at blive forpustet ved fx løb eller dans, med åndedrætsøvelser. Udbyttet af Åndedrætsøvelser kan forbedre din præstation og kondition ved idrætsudøvelse.

Hvis du er interesseret i at opleve hvilken forskel dit åndedræt kan gøre for dig, så kom med på mit Åndedrætshold.

Der vil maximalt blive optaget 8 på holdet – så skynd dig at reservere din plads

 

Sådan tilmelder du dig

Når du har overført 700 kr. (for 5 gange) eller 1000 kr. (for 10 gange) via Mobilepay 11967 (5 cifret forretningskode) eller til konto nummer 9354 – 0000198020, skriver du en mail til info@fysiovital-risskov.dk med besked om, hvilket hold du vil tilmeldes.

Rabat: Hvis du ønsker at deltage på både Yoga og Åndedrætsholdet eller tilmelder flere personer på en gang, vil du få 100 kr. i rabat på hvert hold eller pr. person.

Hvor og hvornår

Åndedræt: torsdag kl. 8.00 – 9.15

Sted: Sundhedsklinikken i Veri Centeret, Risskov

(3 timers gratis parkering ved p-skive)