Change the world – stay healthy

En bæredygtig tilgang til kroppen, livet og sundheden

Åndedrættet

Krop og Sind, to sider af samme sag – broen der forbinder, er dit åndedræt.

Kroppen og mennesket er en levende helhed.

Følelser er direkte knyttet til dit åndedræt. Når følelserne er forstyrret, så er åndedrættet også påvirket- og vise versa.

Muskulaturen, organer, hele kroppen og åndedrættet er gensidig forbundet til hinanden. Derfor har kvaliteten af vores åndedræt stor betydning for vores livskvalitet og generelle vitalitet.

Fysioterapi behandling af børn

Krop og sind er forbundet

Alt hvad vi oplever, på godt og ondt, udløser kemiske reaktioner i hjernen. Den reaktion som bliver sat i gang, vil påvirke andre steder og dele af kroppen – derfor er kroppen og sindet forbundet i uendelighed

Jeg plejer at beskrive det på denne måde: har du været udsat for en dårlig oplevelse, så sætter den sig ofte som en spænding i kroppens celler. Dette kan blive et sted, der mangler ilt. Når cellerne ikke kan optage tilstrækkelig med ilt, så er kimen til nedsat livskvalitet blevet sået.

Brug dit åndedræt til at forbedre din fysik

Ved at lave bevidste åndedrætsøvelser både træner og masserer du dine åndedrætsmuskler. Dette kombineret med den øgede iltoptagelse vil forbedre din fysisk aktivitet, uanset om du er eliteidrætsudøver, sanger eller blot vil have en bedre fysik i dagligdagen.

Kom i balance med dit sind

Ved at arbejde med dit åndedræt kan du bl.a løsne spændinger, reducere smerte og komme i balance i dit sind.

Du kan ikke sammenligne det at blive forpustet ved fx løb eller dans med åndedrætsøvelser. Udbyttet af åndedrætsøvelser kan forbedre din præstation og kondition ved idrætsudøvelse.

Hvis du er interesseret i at opleve hvilken forskel dit åndedræt kan gøre for dig, så kom med på mit Åndedræts- og Meditationshold

Hvad kan Meditation gøre for dig?

Ved at give kroppen og sindet en reel pause gennem ro, giver du kroppen mulighed for opbygge dit immunforsvar. Cellerne har nemlig brug for ro og pauser, for at kunne udføre deres fornemste opgave, at sørge for vores sundhed.

Den nyeste forskning viser at meditation er den letteste og mest enkle vej til at styrke immunforsvaret og reducere stress

Desuden vil den ro, du finder under meditation, og virkningen efter, give dig øger energi, overblik, problemløsning og kreativitet.

Forebyg infektion og ventiler dine lunger

Køb vores video med tre effektive åndedrætsøvelser, den finder i web-shoppen her på hjemmesiden eller på : https://fysiovital.dk/webshop-fysiovital/  

 

Sådan tilmelder du dig

Når du har overført 1000 kr. (for 10 gange) via Mobilepay 11967 (5 cifret forretningskode) eller til konto nummer 9354 – 0000198020, har du en plads på holdet. Skriv til info@fysiovital-risskov.dk med besked om, hvilket hold du vil tilmeldes.

 

Hvor og hvornår

Ring eller skriv for yderligere oplysninger og tider.

Telefon 88770252

Mail: info@fysiovital-risskov.dk

Sted: Strandvejens Sundhed, Ndr. Strandvej 124, Risskov

 

Book din tid her:

Kontakt os

Tlf.  51 51 73 99